Anmäl dig till lag-SM för amatörer

Den 28-30 april spelas för första gången amatör-SM för lag. Tävlingen avgörs i Alingsås och Vårgårda och Habo Discgolf har anmält ett lag. Nu vill vi veta vilka som är intresserade av att vara med.

Laget ska innehålla 6 spelare. Laget garanteras minst fyra matcher. En match består av två singelmatcher och en dubbelmatch och spelas av fyra personer. 

Huvudbana kommer vara Kesberget i Vårgårda, men matcher kommer även spelas på Nolhagabanan och Hjortgården som ligger i Alingsås.

Tävlingen är öppen för alla medlemmar i föreningen med rating under 935. Har du ännu inte blivit medlem eller skaffat PDGA-licens kan du göra det genom att följa länken:

40 lag från olika delar av landet deltar. Lottningen till gruppspelet genomfördes 15 februari och Habo hamnade i grupp D, tillsammans med: IFK Borås, Borlänge Discgolf & Vallentuna Discgolfklubb.

Kostnad för tävlingen är 1 500 kr för hela laget, denna kostnad delar spelarna på.

Genom att fylla i formuläret nedan anmäler du ditt intresse. Om intresset är stort kommer de med högst PDGA-rating (under 935) få företräde. Betalning sker efter att du fått din plats bekräftad, efter anmälningstidens slut.

Vi behöver din anmälan senast 1 mars!

Läs mer om tävlingen på eventets hemsida: