HABO DISCGOLF

Sponsra oss

Discgolf är en växande sport som allt fler prövar på. Kanske beror det på att sporten är så lättillgänglig, allt som behövs är en disc. I Habo har vi idag två korta nybörjarvänliga banor bredvid vår huvudslinga, och visioner om att bygga en mer avancerad tävlingsbana lever hos styrelsen.

Att sponsra oss är en god investering. Sporten växer inte bara i Habo utan även regionalt, nationellt och internationellt. Nya föreningar och banor skapas varje år. Några exempel på aktiva föreningar i Habos närområde är: Mullsjö, Tidaholm, Jönköping, Falköping, Skövde, Borås, Alingsås, Vårgårda, Tibro, Eksjö, Nässjö, Vetlanda och Värnamo.

Många företag har varit med och bidragit till de omtyckta banor vi har i Habo idag. För 5 000 kr kan ditt företag också bli hålsponsor under 5 år. Förutom exponering på en valfri tävlingskorg syns även ditt företag på hemsida och Facebook. Den här sponsorformen har även några privatpersoner tecknat. Hör av dig om det låter intressant.

Det finns fler sätt att bidra än att vara hålsponsor. Mot finansiella bidrag av lägre eller högre nivå kan vi erbjuda ditt företag fler sätt att främja vår sport i Habo.

Som sponsor till Habo Discgolf stöttar du inte bara vår förening utan bidrar samtidigt till bättre folkhälsa för alla som bor i vårt närområde. Våra banor är öppna för alla, utan krav på medlemskap, åldersbegränsningar eller spelaravgifter. Den enda avgiften vi idag tar för icke-medlemmar är en frivillig greenfee på 30 kr/dag.